Zenit rekent zich rijk: "Bij winst zijn we bijna door"

20 oktober 2015, 12:05

In de Russische competitie draait FC Zenit dit seizoen uiterst moeizaam, het staat na twaalf duels al tien punten achter koploper CSKA Moskou. Buiten de landsgrenzen zijn de prestaties daarentegen uitstekend, het pakte de volle winst in de eerste twee groepswedstrijden van de Champions League.

Zenit won de afgelopen weken van AA Gent en Valencia en staat er riant voor in Groep H. Valencia staat met drie punten nog enigszins in de buurt, maar Lyon en Gent hebben al vijf punten achterstand. In een direct gevecht met Lyon kan Zenit die voorsprong vanavond (dinsdag) verder uitbouwen. Lukt dat, dan heeft de ploeg uit Rusland de buit al bijna binnen. Dat weet ook coach André Villas-Boas. "Dit is een heel belangrijke wedstrijd voor ons, bij winst zijn al al bijna zeker van een plek in de volgende ronde", sprak de Portugees daags voor het duel. "Voor iedereen bij de club is het belangrijk om de knock-outfase te halen, dat is ook onze ambitie."

Zenit speelt dinsdag thuis tegen Lyon en Villas-Boas vindt dit een mooie gelegenheid om de poule voortijdig te beslissen. "Hierna spelen we nog in Frankrijk en België. Maar hoe eerder we zeker zijn, hoe beter. Ik ben heel tevreden over het feit dat we zes punten hebben na twee duels en wil op deze voet doorgaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen