Pellegrini: "We moeten ons verbeteren in thuiswedstrijden"

20 oktober 2015, 16:13

Manchester City krijgt woensdag in de derde speelronde van de Champions League bezoek van Sevilla FC. Beide ploegen staan samen tweede in groep D met drie punten, achter het nog foutloze Juventus. ManCity-manager Manuel Pellegrini vindt dat zijn elftal het vooral beter moet doen in thuiswedstrijden. De Engelse club begon de groepsfase dit seizoen met een nederlaag tegen Juventus in het eigen Etihad Stadium.

"Ik ken de statistieken niet exact, maar we moeten onze prestaties in thuiswedstrijden in de Champions League verbeteren", zegt Pellegrini op de officiële website van de UEFA. "We richten ons alleen op deze wedstrijd, niet op het verleden. Ik hoop althans dat we alleen denken aan de wedstrijd van morgen. Alle andere zaken zijn statistieken of geschiedenis, die zullen ons niet helpen bij het winnen of verliezen van wedstrijden. Ik ben er zeker van dat elk team de Champions League wil winnen, maar dat is niet gemakkelijk. Ons doel is gewoon om elke wedstrijd die we spelen te winnen."

Sevilla is de nummer dertien van de Spaanse competitie. "We hadden ze wel iets hoger verwacht", vervolgt Pellegrini. "Elke ploeg heeft wel mindere fases in een seizoen en dit is de Champions League, ze zullen alle hoop hebben om een ronde verder te gaan. Ze hebben een aantal geweldige spelers. Ze hebben in de afgelopen twee jaar niet voor niets de Europa League gewonnen."

Pellegrini kan tegen Sevilla niet beschikken over Sergio Agüero, Gaël Clichy, Fabian Delph en David Silva, Vincent Kompany kan wel spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen