Dijkhuizen blij met NAC: "Het voelt bijna Engels aan"

Ger
26 oktober 2015, 10:08

Marinus Dijkhuizen heeft zin in zijn avontuur bij NAC Breda. De 43-jarige trainer, die eerder dit seizoen op straat werd gezet door de Engelse eerstedivisionist Brentford, is in het Rat Verlegh Stadion de opvolger van de ontslagen Robert Maaskant. 

"Dit is een erg mooie kans bij een erg mooie club. NAC heeft in de afgelopen periode een zeer goede indruk op mij achtergelaten, zij zijn zeer gedegen te werk gegaan tijdens de sollicitatieprocedure en ze hebben alle topfaciliteiten om succesvol te zijn", aldus Dijkhuizen op de website van de Brabantse club. "Ik werk er graag aan mee om NAC een promotie te bezorgen. Een club met deze fanatieke supporters voelt bijna Engels aan en hoort in de Eredivisie thuis."

Algemeen directeur Justin Goetzee stelt dat NAC bij de zoektocht naar een nieuwe trainer niet over een nacht ijs is gegaan. "De klik met Marinus bleek er hierbij op elk niveau te zijn, niet alleen op persoonlijk vlak en qua profiel, maar ook qua voetbalvisie en achtergrond bij ons technische staf en jeugdopleiding. Wij kijken er naar uit om samen met Marinus te bouwen aan de toekomst van NAC."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen