Huiberts volgt Stewart op als directeur voetbalzaken AZ

6 november 2015, 16:22

AZ heeft niet veel tijd nodig gehad om een opvolger te vinden voor Earnest Stewart, die per 1 januari naar het Amerikaanse Philadelphia Union gaat. Voormalig aanvaller Max Huiberts is de nieuwe directeur voetbalzaken van de Alkmaarse club. Hij was al als Technisch Coördinator werkzaam bij AZ. 

In zijn huidige functie werkte Huiberts al nauw samen met Stewart. "De afgelopen jaren heb ik bij AZ stappen kunnen maken in mijn loopbaan", zegt hij op de website van AZ. "Dat de club mij heeft gevraagd voor de positie van Directeur Voetbalzaken is een mooie vervolgstap voor mij. Ik zal er alles aan doen om AZ de komende jaren op technisch gebied vooruit te helpen. Ik weet zeker dat AZ een mooie toekomst heeft."

"Ik heb Max Huiberts sinds mijn komst naar AZ leren kennen als een specialist op technisch gebied", laat Robert Eenhoorn weten. "Door zijn jarenlange ervaring in de scouting heeft hij een uitgebreid netwerk in de voetballerij. Daarnaast is Max een aangenaam persoon die al jarenlang goed samenwerkt met de medewerkers van AZ. We gaan samen keihard aan de slag om met AZ succesvol te kunnen zijn."

"Na het aangekondigde vertrek van Earnest Stewart heeft de club snel gehandeld wat betreft zijn opvolging", vult René Neelissen, voorzitter van de Raad van Commissarissen van AZ, aan. "We willen koers blijven houden en zien in Max Huiberts de geschikte persoon om samen met Robert Eenhoorn sturing te geven aan de club. Max heeft een groot netwerk en kent de club als zijn broekzak. We zijn erg tevreden met de nieuwe invulling van de positie van Directeur Voetbalzaken."

Als speler werd de 44-jarige Huiberts in 1998 met AZ kampioen van de eerste divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen