Memphis past zich niet aan: "Het verhaal komt er toch wel"

Ger
10 november 2015, 15:04

Memphis Depay zegt zich niets aan te trekken van de kritiek die hij dit seizoen te verwerken krijgt. De aanvaller is de laatste tijd vanwege zijn tegenvallende prestaties bij Manchester United regelmatig onderwerp van gesprek. Daarnaast gaat het tegenwoordig ook vaak over zijn opvallende kleding.

"Ik ben nog steeds dezelfde persoon als bij PSV, dat zal ook altijd zo blijven", zegt Memphis tegen de NOS. Zijn stijl aanpassen om berichten rondom zijn persoon te voorkomen, is voor hem geen optie. "Het verhaal komt er toch wel, of het nu waar is of niet. Ik kan mij daar niet zo druk om maken want ik ben bezig met mijn carrière en om een betere speler te worden. Iedereen moet zich fijn voelen in de dingen die hij doet. En genoeg mensen dragen een hoed, ik vind het heel overdreven."

"Het raakt mij niet echt. Zij weten niet wat ik er voor doe om bij het Nederlands elftal te komen, om fit te zijn. Ze zien mij alleen uit de auto stappen bij het Nederlands elftal met een hoed en dat is het", aldus de Oranje-international over de buitenwacht. "Is dat flamboyant? Het is gewoon een hoed, ik vind dat mooi."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen