Van Hanegem: "Wegwezen en nooit meer uitnodigen"

Ger
16 november 2015, 08:49

Willlem van Hanegem is niet te spreken over de vele afmeldingen bij Oranje en andere vertegenwoordigende elftallen. Volgens de oud-international is het zeer opvallend dat veel spelers gelijktijdig geblesseerd zijn en hoopt op actie van de KNVB.

''Er wordt te makkelijk afgezegd. Als ik de KNVB was, zou ik daar veel strenger in zijn. Als spelers zeggen dat ze geblesseerd zijn, laat ze naar Zeist komen, daar zit een dokter en die moet kijken of het klopt", aldus Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Wie niets mankeert, maar gewoon geen zin heeft of voor wie het, in opdracht van de trainer of zaakwaarnemer, even niet uitkomt, moet wegwezen. Nooit meer uitnodigen, klaar."

"Het is belachelijk dat al die gasten zo makkelijk afzeggen. Als je jong bent, wil je toch elke dag voetballen? Waarom spelen jongens als Janmaat, Martins Indi en De Vrij bij een topclub in het buitenland? Echt niet door hun spel bij Feyenoord, maar om wat ze bij Oranje hebben gepresteerd. Spelers moeten beseffen dat ze zich juist bij het Nederlands elftal kunnen laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen