Klopp: "Natuurlijk mag Gerrard hier altijd komen trainen"

Jw
19 november 2015, 17:07

Op Anfield Road wordt volop gespeculeerd over een terugkeer van Steven Gerrard. De geliefde middenvelder had onlangs een gesprek met de nieuwe trainer Jürgen Klopp. Volgens de Duitse coach is de 35-jarige Engelsman altijd welkom, maar is er niets concreet.

"Hij is op vakantie en dat is ook goed. Gerrard heeft niet zoveel vakanties gehad in zijn tijd bij Liverpool, dus daar geniet hij nu volop van", aldus Klopp op de website van Liverpool. Hij gaf wel toe een klik te hebben met het clubicoon. "Het was een goed gesprek. Steven is een erg fijn persoon. Ik heb genoten van de tijd die we samen hebben doorgebracht."

Klopp zal een rentree van Gerrard dus zeker niet dwarsliggen. "Als hij hier wil trainen, kan dat natuurlijk. Hij mag Melwood (het trainingscomplex, red.) gebruiken, net als hij dat al 500 jaar heeft gedaan", knipoogde de Duitser.

Gerrard speelde zeventien seizoenen voor Liverpool, maar vond het afgelopen zomer tijd voor een nieuw avontuur. Hij vertrok naar het kapitaalkrachtige Los Angeles Galaxy uit de Verenigde Staten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen