Faber wil NEC niet laten afwijken van vaste patronen

Ger
20 november 2015, 18:52

Ernest Faber was met de spelers van NEC liever in het goede ritme gebleven. Toch beseft de trainer dat zijn selectie zich tijdens de interlandbreak volledig heeft kunnen opladen voor de laatste wedstrijden in 2015. Zondag wacht voor eigen publiek een duel met FC Utrecht.

"Natuurlijk is het prettig om in een ritme te blijven als je daar eenmaal in zit, maar het is ook goed om af en toe dit soort trainingsweken te hebben. Daarnaast hebben alle teams zo'n onderbreking, dus dat is voor iedereen hetzelfde. En vooral de buitenlandse jongens hebben nu ook de kans gehad om zich weer even bij het thuisfront te voegen", aldus Faber op de clubwebsite. "Iedereen heeft daardoor op zijn eigen manier de accu weer helemaal kunnen opladen, zodat we kunnen knallen tot aan de winterstop."

"We zullen er tegen Utrecht weer op eigen manier doorheen gaan spelen. We hebben inmiddels een aantal vaste patronen en daar wijk ik niet teveel vanaf. Ik zal niet ineens een verdediger meer of minder opstellen omdat de tegenstander een wat ander systeem speelt. Tegen Groningen hebben we dit al tegenover ons gehad en lieten we in de tweede helft zien daar ook goed mee om te kunnen gaan. Zolang we onze sterke punten maar benutten en er vanaf het begin direct opknallen, moeten we van eigen kracht uitgaan."

NEC moet het nog stellen zonder de doelmannen Hannes Halldórsson en Joshua Smits. Spits Mihai Roman kan ook niet in actie komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen