Hodgson: "Het is het juiste moment voor Neville"

2 december 2015, 13:42

Engeland-bondscoach Roy Hodgson vindt het een goede zaak dat Gary Neville tot het einde van het seizoen de coach van Valencia zal zijn. De Spaanse subtopper maakte de komst van de 40-jarige Engelsman woensdagmiddag wereldkundig. Komende zondag, een dag na het thuisduel met FC Barcelona, begint de oud-verdediger van Manchester United aan zijn nieuwe uitdaging.

"Ik vind het mooi dat Gary heeft besloten om deze uitstekende kans te pakken. Het is het juiste moment voor hem en ik sta honderd procent achter zijn keuze om de coach van Valencia te worden", zegt Hodgson op de officiële website van de Engelse voetbalbond FA. "Dit geeft zijn trainerscarrière een belangrijke impuls, dit wordt voor hem een goede ervaring."

Neville behoort ook tot de technische staf van de Engelse ploeg, die geleid wordt door Hodgson. "Zijn werkzaamheden voor Engeland worden niet beïnvloed door deze stap. Ik vind het een prima beslissing en hoop dat hij veel aan zijn tijd in Spanje zal hebben. Gary zal zich gewoon volledig blijven inzetten voor de Engelse ploeg, ook op het EK in Frankrijk. Ik wens hem veel succes."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen