Van Dael definitief nieuwe coach Fortuna Sittard

7 december 2015, 09:58

Ben van Dael is definitief de nieuwe coach van Fortuna Sittard. De 50-jarige oefenmeester maakt de overstap van streekgenoot VVV Venlo, waar hij sinds 2007 als assistent-trainer werkzaam was. Van Dael heeft een contact getekend tot het einde van het seizoen, met de optie voor nog een jaar.

"Ik ken veel mensen binnen Fortuna. Van jongens als Roel Janssen, Ferry de Regt en Joeri Schroijen tot Chris Burhenne en Jos Klingen. Zij weten hoe ik werk. Hun verhalen hebben technisch manager Charly Chudik bereikt en daar moet ik het van hebben. Ik ben nou eenmaal geen grote naam in de voetballerij", aldus Van Dael op de website van zijn nieuwe club. "Ik denk dat ik op het juiste moment bij Fortuna instap. Dit team heeft duidelijkheid en structuur nodig en dat zijn mijn sterke punten. Het is nu aan mij om de juiste snaar te raken. Om ze te motiveren, te stimuleren en te prikkelen. Dat kan ik goed."

Fortuna Sittard brak op 4 oktober met Peter van Vossen en had tot komende vrijdag de tijd gekregen van de KNVB om een gediplomeerde vervanger aan te stellen, anders zou puntenaftrek volgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen