Neville: "Kan me niet schelen of we tegen ManU moeten"

10 december 2015, 08:40

De eerste officiële wedstrijd van Gary Neville als coach van Valencia liep woensdag uit op een deceptie. In eigen stadion verloor de Spaanse club van Olympique Lyon. De Champions League zit erop voor Valencia, wel mag het na de winterstop verder in de Europa League.

"We moeten deze nederlaag incasseren en beseffen dat het onacceptabel is om te verliezen in Mestalla", sprak Neville stoere taal na de nederlaag tegen Olympique Lyon. Het werd 0-2 voor de bezoekers, al leek de thuisploeg vroeg in de wedstrijd op voorsprong te komen. Een doelpunt van Shkodran Mustafi werd echter afgekeurd omdat er een overtreding zou zijn gemaakt. "Volgens onze spelers was er niets aan de hand", reageert de Britse coach. "Als speler klaagde ik veel, maar als coach ga ik niet zomaar scheidsrechters bekritiseren. Tenzij het echt niet anders kan. Maar vanavond is daar geen sprake van, want Lyon heeft het gewoon goed gedaan."

Door de uitschakeling in de Champions League gaat Valencia verder in de Europa League, iets dat ook geldt voor Manchester United. Neville speelde in het verleden jaren voor de Engelse topclub en uitte de afgelopen maanden regelmatig forse kritiek op manager Louis van Gaal. Een eventueel duel tussen Valencia en Man United zou dus pikant zijn, maar Neville is daar niet mee bezig. "Op dit moment kan het me even niet schelen of we tegen Manchester United of een andere ploeg moeten spelen", citeert de BBC de voormalig verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen