Olympiakos tast in duister: "Maar we deden het goed"

10 december 2015, 09:22

Olympiakos had prima papieren om te overwinteren in de Champions League. In het eigen Stadio Georgios Karaiskáki moest de ploeg een nederlaag met twee doelpunten verschil tegen Arsenal voorkomen om door te gaan in het kampioenenbal. Dat lukte de Griekse kampioen niet: door een hattrick van Olivier Giroud zit het CL-avontuur erop voor Olympiakos, dat nu veroordeeld is tot het spelen van Europa League-voetbal.

Trainer Marco Silva baalt als een stekker van het 0-3 verlies tegen Arsenal. "We startten prima en hadden de controle. We speelden met creativiteit en creëerden daarmee veel kansen. Als we toen een goal hadden gemaakt, was het natuurlijk heel anders gelopen. Zij scoorden wel bij hun eerste of tweede mogelijkheid. Dat bracht ze in de wedstrijd. In de tweede helft lieten ze vervolgens zien over veel kwaliteiten te beschikken."

Ondanks de uitschakeling gaat Marco Silva niet bij de pakken neerzitten. "We blijven onszelf verbeteren en gaan ook in de Europa League vechten voor resultaten. Natuurlijk is iedereen teleurgesteld, maar we hebben het goed gedaan in de CL-campagne. Het was al mooi dat we kwalificatie in eigen hand hadden tegen zo'n grote club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen