Groenendijk: "Als team moeten we er staan tegen Cambuur"

18 december 2015, 17:02

Excelsior treft komende zondag voor de tweede speelronde op rij een Friese ploeg in de Eredivisie. Coach Alfons Groenendijk hoopt dat het thuisduel met SC Cambuur beter verloopt dan het bezoek aan SC Heerenveen van vorige week. De Rotterdammers gingen in het Abe Lenstra Stadion met 2-1 onderuit.

"De wedstrijd tegen SC Heerenveen was vooral teleurstellend omdat je weet wat wij normaal kunnen in uitwedstrijden", aldus Groenendijk op de clubwebsite. "Heerenveen heeft ons goed bespeeld en wij waren niet bij machte om daar iets aan te doen."

"Zondag tegen SC Cambuur zullen wij het spel meer moeten maken", weet Groenendijk. "SC Cambuur zit in een situatie waarin ze willen overleven. Dat doen ze door de strijd met je aan te gaan. Dat zag je in hun gewonnen wedstrijd van vorige week tegen NEC ook. Ze hebben ongelooflijk hard gewerkt en echt een teamprestatie geleverd. Dat zullen ze zondag ook zeker gaan doen en daar zullen wij minimaal dezelfde strijd en goed voetbal tegenover moeten zetten. Als team moeten we er echt staan."

"Iedereen weet dat het zondag een belangrijke wedstrijd is en na het uitduel tegen SC Heerenveen hebben we ook iets recht te zetten", vindt Groenendijk. "Het is de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar en we willen 2015 uiteraard goed afsluiten. Het resultaat tegen SC Cambuur bepaalt of we met een goed gevoel onder de kerstboom zitten of met een kater."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen