De Jong lijkt hard op weg te zijn naar Leicester City

5 januari 2016, 14:21

Nigel de Jong komt dit seizoen amper aan de bak bij AC Milan, waardoor een winterse transfer uitkomst kan bieden voor de Nederlandse middenvelder. Er zijn al een tijdje geruchten over een transfer naar Leicester City te horen en deze zijn nu een stuk hardnekkiger geworden. De Daily Mirror claimt namelijk dat The Foxes officieel bij Milan aangeklopt hebben voor de controleur. 

Leicester en De Jong worden al weken in één adem met elkaar genoemd. Een overstap naar het King Power Stadium zou niet verkeerd zijn voor de Nederlander, aangezien de club van coach Claudio Ranieri momenteel gedeeld aan kop gaat in de Premier League en gerust als dé revelatie van Engeland omschreven kan worden.

Tegenover de eventuele komst van de 81-voudig international van Oranje staat mogelijk het vertrek van Gokhan Inler naar Schalke 04. Dat zou betekenen dat de drie clubs onderling aan het rouleren zijn met spelers, aangezien Kevin-Prince Boateng officieel teruggekeerd is bij Milan.

Leicester heeft naar verluidt 3 miljoen euro over voor De Jong, die dit seizoen pas vijf Serie A-duels speelde. Onlangs kreeg hij zijn kans tegen Hellas Verona, maar pakte hij ongelukkig rood. Leicester haalde deze winterstop ook al Demarai Gray (19) weg bij Birminham City. Ook dat is een middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen