Manchester United morst punten in spektakelstuk

Ger
12 januari 2016, 22:45   Bijgewerkt: 12 januari 2016, 23:04

Manchester United heeft dure punten laten liggen in de strijd om de bovenste plekken in de Premier League. De ploeg van manager Louis van Gaal gaf bij laagvlieger Newcastle United in de slotfase de winst uit handen: 3-3. Namens de thuisclub was Georginio Wijnaldum trefzeker.

Veel supporters klagen dit seizoen over de lage amusementswaarde bij Manchester United, maar aan spektakel was op het veld van St. James' Park nu eens geen gebrek. De bezoekers, die de laatste maanden veel moeite hebben om het net te vinden, kwamen zelfs al binnen tien minuten op voorsprong. Aanvoerder Wayne Rooney tekende na een makkelijk gegeven penalty voor de 0-1.

Newcastle United kwam na de hervatting zelfs op gelijke hoogte. Uit een ietwat dubieuze strafschop scoorde Mitrovic. Met zijn tweede van de avond leek Rooney het duel alsnog in het voordeel van Manchester United te beslissen, maar vlak voor tijd bepaalde Paul Dummett de eindstand op 3-3. Door het gelijkspel zakken The Red Devils naar de zesde plaats.

Aston Villa boekte voor het eerst sinds de eerste speelronde weer een overwinning. De hekkensluiter klopte Crystal Palace met 1-0 dankzij een treffer van Joleon Lescott. West Ham United zegevierde bij AFC Bournemouth: 1-3. Dimitri Payet en Enner Valencia (2) scoorden na de rust voor de Londense formatie. Harry Arter had Bournemouth in de eerste helft aan de leiding gebracht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen