Wenger maant Klopp tot kalmte en heet Elneny welkom

14 januari 2016, 08:30

Arsenal stond woensdagavond in de slotfase nog met 2-3 voor bij Liverpool, maar verliet Anfield Road uiteindelijk met een 3-3 gelijkspel. Het was een intense wedstrijd en dat was vooral te merken aan Jürgen Klopp. De manager van Liverpool was meerdere malen door het dolle heen, wat voor Arsenal-coach Arsene Wenger reden genoeg was om tegen hem te zeggen dat hij beter rustig kon blijven.

Wenger zag Klopp steeds misbaar maken en als een dolle stier langs de kant razen. "Ik zei tegen hem dat hij beter even wat rustiger kon worden, aangezien hij anders naar de tribunes verwezen zou worden. Ik weet niet waarom hij zo wild werd, dat moet je aan hem vragen. Tussen ons waren er in ieder geval geen slechte gevoelens."

Wenger greep zijn wedstrijdanalyse ook aan om de komst van Mohamed Elneny te bevestigen. Daarmee heeft de Fransman zijn gewenste versterking voor de middenlinie binnen. "Hij komt erbij. We zullen zien of hij komende zondag al kan spelen", aldus de manager van The Gunners, die ook hoopt op Alexis Sánchez. "Er is een kans dat hij ook weer kan spelen, maar we zijn voorzichtig met hem."

Omdat Leicester City woensdagavond met 0-1 bij Tottenham Hotspur won, gaat Arsenal samen met de Premier League-revelatie aan kop in de Engelse competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen