Faber: "Resultaten zijn prima en zelfvertrouwen is groot"

Ger
29 januari 2016, 15:29

NEC kan zaterdag in de thuiswedstrijd tegen AZ al de doelstelling van dit seizoen behalen. De promovendus uit Nijmegen komt bij een overwinning namelijk op 37 punten, normaal gesproken voldoende voor handhaving in de Eredivisie.

"We zijn inderdaad dichtbij", lacht trainer Ernest Faber in gesprek met Omroep Gelderland. "De sfeer is natuurlijk goed, de resultaten zijn prima en het zelfvertrouwen is groot. Het is dus prettig werken hier." De kelder van de Eredivisie is momenteel ver weg voor NEC, dat de verrassende vierde plek bezet. "Met een gedegen organisatie moeten we ook tegen AZ weer voor de drie punten gaan", verwacht Faber. "We vormen een goed geheel en dan zie je dat je ook resultaten bereikt."

De oefenmeester verwacht deze transferperiode geen spelers meer kwijt te raken. "Ik krijg steeds meer het gevoel dat we het bij elkaar kunnen houden. Maar die laatste uurtjes kan het ook nog hectisch worden. Gaat er iemand weg, dan proberen we er eentje terug te halen. En anders lossen we het intern op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen