Vlaar hoopt op Oranje: "Ik wil er heel graag bij zijn"

31 januari 2016, 10:35

Na een lange periode van blessureleed is Ron Vlaar weer topfit. Kort voor de winterstop maakte hij zijn rentree bij AZ en in 2016 speelde de verdediger iedere wedstrijd de volle negentig minuten. Vlaar wordt steeds sterker en hoopt stiekem er weer bij te zijn als het Nederlands elftal in maart bij elkaar komt.

Op 25 maart speelt Oranje een oefenwedstrijd tegen Frankrijk. Door zijn blessureleed dateert de laatste interland van Vlaar van november 2014 en de verdediger droomt van een terugkeer in de nationale ploeg. "Ik wil er heel graag bij zijn", zegt hij bij FOX Sports over het oefenduel met Frankrijk. "Dat is absoluut een doelstelling voor mezelf. Maar nu is dat nog even ver weg." Vlaar is vooral blij dat hij probleemloos zijn minuten kan maken bij AZ. Het spelen van drie duels binnen zeven dagen ging hem prima af. "Deze wedstrijden bij AZ zijn heel belangrijk voor me, ik wil gewoon goed spelen. Ik kan nog veel beter en dat is mijn streven."

Met Vlaar centraal achterin won AZ tot dusver al zijn competitiewedstrijden dit kalenderjaar. Door de zeges op Roda JC (0-1), Feyenoord (4-2), Cambuur (3-1) en NEC (0-3) zijn de Alkmaarders opgeklommen naar de achtste plaats in de Eredivisie. De achterstand op nummer vier Heracles is nog maar vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen