Verraste Hoffenheim-spelers wensen Stevens sterkte

10 februari 2016, 16:37

Huub Stevens kondigde vandaag (woensdag) aan dat hij door hartproblemen de stekker eruit heeft moeten trekken bij 1899 Hoffenheim. De exit van de Nederlandse oefenmeester kwam als een donderslag bij heldere hemel voor de spelers van de Bundesliga-club.

Middenvelder Pirmin Schwegler reageert als eerste op het vertrek van Stevens. "Voor mij en de rest van het team was het een zeer verrassende mededeling. Maar het moge duidelijk zijn dat de gezondheid altijd voorop staat. Ik wens de trainer veel succes en hoop dat hij snel weer honderd procent gezond zal zijn", aldus de 28-jarige Zwitser.

Tobias Strobl, een controleur op het middenveld van Hoffenheim, sluit zich bij de woorden van zijn voorganger aan. "We wilden graag degradatie ontlopen met Huub Stevens. Nu moeten we dat zonder hem voor elkaar proberen te krijgen. Ik wens de coach het allerbeste, zijn gezondheid is natuurlijk belangrijker dan onze strijd tegen degradatie", stelt de Duitser.

Doelman Oliver Baumann stelt dat de focus nu weer volledig op de strijd om lijfsbehouden moet komen te liggen. "Ik hoop dat Huub Steven spoedig herstelt, ik wens hem het allerbeste. Voor ons verandert er verder niets: we blijven ervoor knokken om ook het komende jaar in de Bundesliga te kunnen spelen."

Ook zijn voormalig werkgever Schalke 04 steunt Stevens:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen