Blind: "Fijn om even in Europa League te voetballen"

Ger
18 februari 2016, 08:27

Daley Blind krijgt met Manchester United de kans om zijn zinnen te verzetten. De Engelse topclub, die in de Premier League door teleurstellende resultaten naast een plek bij de eerste vier dreigt te grijpen, speelt in de Europa League bij het Deense Midtjylland.

"Het is fijn om even in dit toernooi te voetballen. De Europa League en FA Cup zijn nu heel belangrijk voor ons, omdat ze het seizoen glans kunnen geven. Het zijn tastbare prijzen die we willen pakken. En daar geloven we in", zegt Blind in De Telegraaf. "Het voordeel van bij een Engelse club voetballen is dat de duels elkaar heel snel opvolgen. Dat houdt in dat je niet lang in een nederlaag hoeft te blijven hangen."

Ondanks de teleurstellende prestaties van United is Blind tevreden over zijn eigen optredens. "Ik ben blij met mijn eigen ontwikkeling. Toen ik aan het begin van het seizoen in het centrum van de verdediging werd gezet, hadden veel mensen - ook in de media - hun twijfels. Ik denk dat ik heb laten zien dat die positie ook op een slimme manier is in te vullen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen