Van Ginkel: "Naar Ajax gaan lag gewoon lastig"

20 februari 2016, 09:23

Marco van Ginkel koos na zijn sterke periode bij Vitesse voor een transfer naar Chelsea, maar hij had ook in Nederland kunnen blijven. In De Telegraaf vertelt de middenvelder, die momenteel bij PSV speelt, dat Ajax zeer geïnteresseerd was in zijn diensten.

"Ik heb toen gesprekken gehad met onder meer Frank de Boer", vertelt de middenvelder. "Maar naar Ajax gaan, lag gewoon lastig. Het werd me wel duidelijk dat ze het bij Vitesse niet zagen zitten dat ik daar heen zou gaan. Ik denk dat er problemen waren ontstaan als ik dat had proberen door te drukken. En ik had niet zo'n zin in die problemen."

"Toen kwam Chelsea en dat is een club waar je niet zomaar nee tegen zegt", vindt Van Ginkel. "Ik was een jonge jongen maar ik had wel bijna honderd wedstrijden in de eredivisie achter mijn naam, dus ervaring had ik zeker wel. En zo'n grote topclub komt niet een, twee, drie voorbij. Na veel gesprekken te hebben gehad, onder meer met José Mourinho en de technisch directeur, was dat een kans die je niet zomaar liet glippen. Daar ga je dan vol voor. Zeker ook gezien het stappenplan dat ze voor me hadden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen