Robben trekt blik met complimenten open

8 maart 2016, 11:43

Arjen Robben heeft in de Duitse media een flinke portie complimenten uitgedeeld. De Nederlandse vleugelaanvaller van Bayern München is zeer positief over Claudio Pizarro, Franck Ribéry, Thomas Müller en Joshua Kimmich.

Bayern nam afgelopen zomer afscheid van 'good-old' Pizarro, die de afgelopen tijd excelleert bij Werder Bremen. In de tweede helft van het seizoen maakte de geslepen spits al negen doelpunten. "Dat verbaast me niet, hij heeft nog steeds veel kwaliteiten. Het is een zeer goede speler. Het is jammer dat hij weg is, aangezien we hem nog goed hadden kunnen gebruiken. Het is ook een geweldige vent, dat zullen ze in Bremen wel beamen."

Robben werd onlangs herenigd met de herstelde Ribéry, waardoor 'Robbery' weer compleet is. "Ik ben daar zeer blij mee. Ik ben ervan overtuigd dat wij nog een paar goede jaren voor ons hebben. Het is mooi dat hij terug is en dat we weer samen op het veld kunnen staan", aldus Robben, die zelf ook regelmatig met blessures kampt. Iemand die bijna altijd fit is bij Bayern, is Müller. "Hij is bijna nooit geblesseerd en opvallend fit. Maar dat komt ook omdat hij weinig spieren heeft", knipoogt de Nederlander, die Mario Götze en Uli Hoeness ook complimenteert.

Tot slot is Robben zeer positief over Kimmich, een talent dat zich de afgelopen tijd op fraaie wijze aangediend heeft bij Bayern. "Hij heeft persoonlijkheid, een sterk karakter en is een goede jongen. Met zijn kwaliteiten hoort hij in de nationale ploeg van Duitsland", vindt Robben, die de Duitsers de favoriet zegt te vinden voor de EK-winst in Frankrijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen