Bayern herpakt zich met dikke zege op Werder

12 maart 2016, 20:45   Bijgewerkt: 12 maart 2016, 20:51

Na de nederlaag tegen FSV Mainz 05 en het gelijkspel in de topper tegen Borussia Dortmund heeft Bayern München de winnende draad in de Duitse competitie weer opgepakt. De ploeg van trainer Pep Guardiola zegevierde zaterdag in de eigen Allianz Arena met maar liefst 5-0 over Werder Bremen.

Met ieder twee doelpunten waren Thiago Alcantara en Thomas Müller belangrijk voor Bayern München, met drie assists onderstreepte ook Kingsley Coman zijn kwaliteiten. De Fransman stond in de negende minuut aan de basis van de 1-0 van Thiago en deed dat 22 minuten later ook bij de 2-0 van Müller.

Müller was in de 65ste minuut in de rebound ook verantwoordelijk voor de 3-0, Robert Lewandowski vergrootte de voorsprong van Bayern in de 86ste minuut tot 4-0, Thiago bepaalde in de laatste minuut van de reguliere speeltijd de eindscore op 5-0. De Spanjaard scoorde opnieuw op aangeven van Coman.

Arjen Robben kreeg rust bij Bayern, dat woensdag voor eigen publiek de return tegen Juventus in de achtste finales van de Champions League speelt. De eerste ontmoeting in Italië eindigde in 2-2. In de Bundesliga heeft koploper Bayern nu een voorsprong van acht punten op nummer twee Dortmund, dat zondag nog thuis speelt tegen Mainz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen