Ferguson gunt Leicester City titel in Premier League

Ger
31 maart 2016, 10:06

Alex Ferguson, voormalig manager van Manchester United, gunt Leicester City dit seizoen de titel in de Premier League. The Foxes verbaasden de afgelopen maanden vriend en vijand en verdedigen met nog slechts zeven duels voor de boeg een voorsprong van vijf punten op nummer twee Tottenham Hotspur.

"Leicester is dit seizoen zonder twijfel de beste ploeg. Ze verdienen de titel", zegt Ferguson tegen Sky Sports. "Je zou denken dat hun onervarenheid nu een negatieve rol gaat spelen, maar ik denk dat ze het gaan redden. Ze beschikken over een ongelooflijke energie en vormen een hechte groep. In hun laatste wedstrijden wonnen ze vaak op karakter met 1-0. Ik kan me een seizoen bij Manchester United herinneren waarin we acht keer met die cijfers wonnen. Dat leverde ons de titel op."

"Leicester heeft een bepaalde vastberadenheid. De situatie waarin ze zitten beangstigt ze niet, dat is heel belangrijk. Ze lijken niet nerveus te worden", aldus de Schot. "Dat is ook te danken aan de manager (Claudio Ranieri, red.). Hij weet de rust te bewaren. Leicester moet in de titelstrijd alleen nog nog oppassen voor Tottenham Hotspur. Ik heb die club in jaren niet zo goed zien spelen, maar ik denk dat Leicester het afmaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen