Spelers Maccabi Tel Aviv dragen speciale Cruijff-shirts

1 april 2016, 12:06

Maccabi Tel Aviv staal komende zondag bij de competitiewedstrijd tegen Hapoel Ra'anana uitgebreid stil bij het overlijden van Johan Cruijff. Op de shirts van de Israëlische club zal het rugnummer 14, dat de Nederlandse voetballegende altijd droeg, te zien zijn.

Maccabi Tel Aviv is een oranje getinte club, aangezien Jordi Cruijff er al meerdere jaren de functie van technisch directeur bekleedt. Bovendien is Peter Bosz sinds afgelopen winter werkzaam bij de topclub uit Israël, waarvan de spelers komend weekend een rouwband zullen dragen.

Cruijff was onlangs nog op bezoek bij Maccabi Tel Aviv en Jordi Cruijff. De zoon van het overleden icoon sprak onlangs dank uit voor alle steun. De familie Cruijff stelde zich meer open dan gepland. "We realiseerden ons dat Johan niet alleen van ons is, maar van de hele voetbalwereld. Hij vormde voor heel veel mensen een inspiratiebron. Zo willen we hem graag herinneren. Het is nu aan ons om zijn Foundation, zijn waarden, zijn moralen en zijn boodschappen voort te zetten nu hij er niet meer is", sprak Jordi Cruijff.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen