Pogba gaat niet in op flirt met FC Barcelona

Jw
10 april 2016, 12:46

Paul Pogba is al de ster van Juventus, maar staat op het lijstje van de paar topclubs die nog hoger in het aanzien staan. De Franse middenvelder werd onlangs genoemd door Neymar, aanvaller van FC Barcelona, als mogelijke aanwinst. Pogba is vereerd, maar zegt niet bezig te zijn met een transfer.

Neymard zei in een interview dat hij graag met Pogba samen zou spelen. "Het is leuk als een kampioen dat zegt over je, maar ik ben tevreden bij Juventus. Iedereen wil bij de kampioen van de Champions League spelen, maar ik ben blij met waar ik nu zit en richt me met Juventus volledig op het behalen van de landstitel", zegt de pas 23-jarige middenvelder in gesprek met La Gazzetta dello Sport.

Pogba, die gisteren tegen AC Milan de winnende treffer maakte, stelt dan ook 'niet bezig te zijn met een transfer'. De fysiek sterke middenvelder is komende zomer waarschijnlijk wel één van de meest begeerde spelers op de transfermarkt. Thierry Henry, oud-speler van Arsenal en FC Barcelona, opperde dat zijn landgenoot ook in de smaak valt bij Pep Guardiola, die komend seizoen de nieuwe trainer wordt van Manchester City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen