Van Gaal: "Deze drie punten zijn heel belangrijk"

16 april 2016, 19:36

Manchester United-manager Louis van Gaal onderstreept de waarde van de overwinning die zijn elftal zaterdag boekte op Aston Villa. Op het eigen Old Trafford werd met 1-0 gewonnen van de club uit Birmingham, die daardoor uit de Premier League degradeerde.

"We hebben drie punten gepakt en nemen daardoor wat afstand van Southampton en West Ham United. Deze drie punten zijn dus heel belangrijk", zegt Van Gaal tegen de BBC. Manchester United staat vijfde in de Premier League, maar heeft nog maar één punt minder dan nummer vier Manchester City, dat nog wel een duel tegoed heeft. Bovendien heeft de ploeg van Van Gaal wat meer marge naar de achtervolgers in de strijd om Europees voetbal.

"Ik ben echter niet heel blij met het spel. We moeten onze wedstrijden veel eerder op slot gooien en vandaag hebben we dat niet gedaan", blijft Van Gaal kritisch. Hij hoopt dat het Chelsea van Guus Hiddink vanavond wint van Manchester City. "Ik heb voor onze wedstrijd al tegen mijn spelers gezegd dat dit mogelijk is. City heeft het probleem dat wij ook hadden, namelijk dat ze deze week Champions League hebben gespeeld. Chelsea was vrij en is daardoor beter voorbereid. Ik hoop dat zij van City kunnen winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen