FC Utrecht zet hoog in bij interesse voor Ramselaar

Jw
24 april 2016, 12:36

Bart Ramselaar is één van de verrassingen van dit seizoen bij FC Utrecht. De technisch vaardige middenvelder is pas negentien jaar en lijkt zich in de kijker te spelen. Clubeigenaar Frans van Seumeren waarschuwt mogelijk geïnteresseerde clubs echter dat de groeibriljant niet op te halen is voor een 'prikkie'.

"Ramselaar zit in een categorie die zeldzaam is. Hij heeft ook nog een vierjarig contract, dus met alle respect voor Feyenoord, maar ik denk niet dat hij in de prijsklasse van Toornstra zit. En ik denk niet dat Feyenoord een speler koopt van zeven, acht of negen miljoen euro", zei Van Seumeren, die naast Feyenoord-directeur Martin van Geel zat, bij FOX Sports.

Volgens Van Seumeren is Wesley Sneijder, geboren Utrechter, in elk geval een fan van Ramselaar. "Hij zei tegen me: wat is die Ramselaar een goede voetballer", aldus de clubeigenaar, die verder verklapte dat dat FC Utrecht komende zomer wel goede zaken moet doen op de transfermarkt om de club financieel gezond te houden. "Maar één goede transfer kan ook voldoende zijn", verduidelijkte hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen