Scorende Huntelaar wil seizoen in stijl afsluiten

30 april 2016, 19:54

Klaas-Jan Huntelaar verscheen zaterdagmiddag voor de tiende keer dit seizoen op het scoreformulier in de Bundesliga. De Nederlandse spits was trefzeker voor Schalke 04 in het met 1-3 gewonnen uitduel met Hannover 96. Het voelt goed, maar Huntelaar richt het vizier meteen op de volgende wedstrijden.

"Hannover heeft van alles geprobeerd, ondanks de mentale tegenslag. Dat hadden we ook verwacht. Hannover stond erg hoog opgesteld, vooral in de tweede helft. Wij waren misschien een beetje slimmer", aldus Huntelaar. "Als we nog wat scherper waren, dan had de score nog hoger kunnen uitvallen. Aan de andere kant zaten we na de 1-1 duidelijk in een minder fase. Het einde was echter wel weer soeverein."

Dankzij de winst ligt Schalke op koers voor rechtstreekse toegang tot de Europa League-poulefase. "Nu willen we de laatste twee wedstrijden ook winnen. De eerste van de drie stappen is gezet. We willen er het maximale uithalen en zien dan wel wat eruit zal komen aan het einde van het seizoen", besluit Huntelaar, die de laatste tijd veelvuldig in verband gebracht wordt met een terugkeer naar Ajax.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen