Guardiola: "Atlético is moelijk te bestrijden"

Jw
2 mei 2016, 20:29

Bayern München begint morgen met een achterstand aan de return van de halve finales in de Champions League. Josep Guardiola, trainer van de Zuid-Duitse topclub, stelt dat Atlético Madrid uiterst lastig te bestrijden is, maar vertrouwen heeft in de aanvallende kwaliteiten van zijn ploeg.

"We moeten niet denken aan het aantal doelpunten dat we moeten scoren, maar ons eerst bezighouden met het verdedigen en controleren van de wedstrijd", stelt Guardiola op de persconferentie voorafgaand aan de kraker. "We willen de bal hebben en doelpunten maken. Atlético verdedigt erg goed, maar heeft ook nog een sterke voorhoede. Het is lastig om tegen zo'n team te spelen. De spelers in het team kennen elkaar zo goed. Wij zullen kansen creëren, al zullen het er wellicht niet veel zijn."

Voor Guardiola kan het zijn laatste duel met Bayern in de Champions League zijn, maar hij neemt al wel vast afscheid van München. "Het is mijn laatste Champions League-wedstrijd in München. Ik ben hier altijd geweldig opgevangen. In Duitsland spelen ze net iets anders en ik heb daarom wat aspecten van het spel aangepast. Daardoor heb ik hier veel geleerd. We hebben al veel bereikt samen, maar het is erg moeilijk om de finale van deze competitie te behalen."

Atlético Madrid won het eerste duel met 1-0, waardoor Bayern München morgen bij een doelpunt van de Spanjaarden drie keer moeten scoren om door te gaan naar de finale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen