Droomafscheid West Ham ten koste van Van Gaal

10 mei 2016, 23:25   Bijgewerkt: 11 mei 2016, 08:14

De kansen van Manchester United om volgend seizoen weer in de Champions League te spelen hebben een flinke knauw gekregen. De equipe van manager Louis van Gaal ging dinsdag met 3-2 onderuit bij West Ham United, dat daarmee op gedroomde wijze afscheid nam van Upton Park. De Londense club verhuist in de zomer, na 112 jaar Upton Park, naar het Olympisch Stadion.

Omdat Manchester United een uur later dan gepland bij Upton Park aankwam, werd er niet om 20.45 uur maar om 21.30 uur Nederlandse tijd afgetrapt, zodat de ploeg zich toch nog enigszins goed kon voorbereiden. Na het eerste fluitsignaal leken de spelers van Manchester United echter nog niet helemaal bij de les; de thuisclub kwam al in de tiende minuut op 1-0 via Diafra Sakho. De Senegalees werkte de bal via het lichaam van Daley Blind, terug in de basis na afgelopen weekend tegen Norwich City rust te hebben gekregen van Van Gaal, in het doel na een voorzet van Manuel Lanzini.

In het laatste kwartier gaf Manchester United het echter helemaal weg. Michail Antonio en Winston Reid zorgden allebei met het hoofd in een tijdsbestek van vier minuten, tussen de 76ste en tachtigste minuut, voor de ommekeer namens West Ham United en een orkaan van geluid op de tribune. Smaakmaker Dimitri Payet stond aan de basis van beide treffers.

West Ham United nam door de winst de zesde plaats over van het Southampton van Ronald Koeman, dat deze week geen inhaalwedstrijd hoeft te spelen. West Ham heeft 62 punten, één minder dan Manchester United en twee meer dan Southampton. West Ham gaat zondag op visite bij Stoke City, Koeman treedt met Southampton op eigen veld aan tegen Crystal Palace.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen