Mourinho wil in juli terug zijn, maar weet niets van ManU

12 mei 2016, 09:55

Op 17 december 2015 werd José Mourinho ontheven uit zijn trainersfunctie bij Chelsea. Sindsdien zit de 53-jarige Portugees zonder club en doen er veel geruchten de ronde over zijn toekomst. De trainer wordt veelvuldig in verband gebracht met Manchester United, maar claimt dat hij nog niets weet van een nieuw avontuur.

Mourinho heeft al meerdere malen herhaald dat er geen akkoord ligt om Louis van Gaal op te volgen bij Man United. "Ik weet er niets van, echt niet. Ik heb nog geen nieuwe club", sprak de Portugees op een evenement in Mexico Stad tegen Sky Sports. Toch verwacht hij snel met nieuws te kunnen komen. "In juli zal ik terug zijn. Het is nu mei, dus er is nog weinig tijd. Ik geniet momenteel van het leven, maar ik kom in juli terug", herhaalt Mourinho.

Van Gaal staat nog één jaar onder contract bij Man United, waarmee hij dit seizoen de FA Cup-finale speelt. Met nog één wedstrijd te gaan is de kans op Champions League-plaatsing klein, waardoor zijn toekomst op Old Trafford wellicht aan een zijden draadje kan komen te hangen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen