Hyballa benadrukt: "Ik denk in eerste instantie aanvallend"

13 mei 2016, 10:43   Bijgewerkt: 13 mei 2016, 12:30

Peter Hyballa is vrijdagochtend door NEC officieel welkom geheten als nieuwe hoofdcoach. De 40-jarige Duitser, die mede door zijn Nederlandse moeder ook Nederlands spreekt, hoopt dat hij de lijn van de goede prestaties van zijn voorganger Ernest Faber kan doortrekken in het Goffertstadion.

"Het is een onbekende plek, maar het gevoel was meteen goed. Ik ben gelukkig hier te zijn", sprak Hyballo volgens de NEC-Twitter bij zijn officiële presentatie in Nijmegen. Hij is afkomstig van Bayer Leverkusen, waar hij coach bij de Onder 19-jeugd en assistent-trainer bij de eerste selectie was. Bij NEC gaat hij dus voor een nieuw avontuur. "Ik ken de club al lang, heb hier in de jeugd zelfs stage gelopen. Naast de Bundesliga is de Eredivisie een droomcompetitie voor mij."

"Ik heb alleen een beetje genipt van de champagne, maar ben erg trots op deze stap. Ik heb het misschien al honderd keer gezegd, maar ben echt trots NEC'er te zijn", sprak Hyballa meermaals. De nieuwe keuzeheer belooft spektakel. "Ik ben een trainer die in eerste instantie aanvallend denkt, we gaan zien hoe we met de samenstelling van de selectie aan de slag gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen