Uitgerekend Smeets helpt De Graafschap voorbij MVV

13 mei 2016, 20:41   Bijgewerkt: 14 mei 2016, 00:45

De Graafschap heeft de eerste stap naar handhaving in de Eredivisie gezet. De ploeg van coach Jan Vreman won vrijdag het eerste duel met MVV in de voorlaatste ronde van de nacompetitie met 0-1. Uitgerekend Bryan Smeets maakte in de slotfase het winnende doelpunt in De Geusselt in Maastricht.

Smeets zag in Maastricht het levenslicht en maakte bij MVV zijn debuut in het betaald voetbal. De nu 23-jarige middenvelder verkaste afgelopen zomer van de Limburgse club naar De Graafschap, waarmee hij nu op zijn oude liefde stuit. Smeets wist zijn gevoel voor MVV echter uit te schakelen en onderstreepte dat zelfs met een treffer. In de 81ste minuut kopte hij, via een tegenstander, het enige doelpunt van de wedstrijd binnen. Smeets was zondag ook al de maker van de gelijkmaker tegen Ajax, dat daardoor de landstitel aan PSV moest laten.

De return tussen De Graafschap en MVV is komende maandag in Doetinchem. De winnaar van het tweeluik strijdt in de volgende ronde met Go Ahead Eagles of VVV-Venlo om een eredivisieplek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen