Strootman lijkt zich op te maken voor rentree bij Oranje

17 mei 2016, 08:36

Het zou zomaar eens zo kunnen zijn dat Kevin Strootman op niet al te lange termijn weer in het shirt van het Nederlands elftal te bewonderen zal zijn. De 26-jarige middenvelder van AS Roma krijgt van zijn Italiaanse werkgever groen licht om met Oranje mee te gaan op zomerstage met Oranje. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Strootman zal komende zondag aansluiten bij de selectie van het Nederlands elftal, die voor een trainingskamp naar Portugal afreist en vervolgens zal oefenen in en tegen Ierland (27 mei), Polen (1 juni) en Oostenrijk (4 juni). De middenvelder werd afgelopen zondag gebeld door bondscoach Danny Blind, met de vraag of hij een terugkeer al zag zitten. Blind liet al weten dat hij Roma zou benaderen voor Strootman.

Afgelopen zaterdag speelde Strootman ruim een uur mee in de uitwedstrijd van Roma tegen Milan (1-3 winst). Zijn Italiaanse club vindt het prima dat de middenvelder met Oranje op pad gaat, maar stelt wel als voorwaarde dat hij het door de Romeinen opgestelde trainingsprogramma blijft volgen.

De laatste keer dat Strootman zich bij het Nederlands elftal meldde dateert alweer van maart 2014. De door knieproblemen geteisterde middenvelder kwam tot dusver tot 25 interlands voor Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen