Manchester United pakt ticket groepsfase Europa League

Ger
17 mei 2016, 23:00

Manchester United heeft het seizoen in de Premier League afgesloten op de vijfde plaats, goed voor een plek in de groepsfase van de komende editie van de Europa League. De ploeg van manager Louis van Gaal was in de laatste speelronde op eigen veld met 3-1 te sterk voor het laaggeklasseerde AFC Bournemouth.

Het treffen met de nummer zestien van de ranglijst had afgelopen weekend al afgewerkt moeten worden, maar zondagmiddag werd de wedstrijd afgelast nadat er een verdacht pakketje werd gevonden op Old Trafford. Het object werd gecontroleerd tot ontploffing gebracht. Later bleek het pakketje afkomstig te zijn van een extern bedrijf dat het per ongeluk had laten liggen na een oefening in het stadion.

United had tegen Bournemouth een wonder nodig om nog vierde te worden. Door het gelijkspel van Manchester City tegen Swansea City (1-1) konden The Red Devils alleen bij een overwinning met negentien doelpunten verschil nog een extra plek stijgen. Die opdracht bleek, zoals vooraf al duidelijk was, onmogelijk. De score bleef steken op 3-1, door treffers van Wayne Rooney, Marcus Rashford en Ashley Young en een eigen doelpunt van Chris Smalling.

De vierde plaats in de Premier League is goed voor deelname aan de voorronde van de Champions League. Van Gaal moet met United nu genoegen nemen met Europa League-deelname. United speelt zaterdag de laatste officiële wedstrijd van het seizoen. Dan wacht de finale van de FA Cup tegen Crystal Palace.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen