Duitsland onderuit tegen Slowakije, zege voor Spanje

29 mei 2016, 22:42

Diverse landen die deelnemen aan het EK in Frankrijk hebben zondagavond een oefenwedstrijd gespeeld. Dat heeft voor Duitsland niet goed uitgepakt. De ploeg van bondscoach Joachim Löw ging met 1-3 onderuit tegen Slowakije. Spanje won met 3-1 van Bosnië-Herzegovina.

Duitsland kwam op voorsprong door een benutte strafschop van Mario Gomez. De spits verkeert dit seizoen in topvorm en kroonde zich bij Besiktas tot topscorer. Marek Hamsik bracht Slowakije met een prachtig afstandsschot op gelijke hoogte met de Duitsers.

Vlak voor rust kopte Filip Duris de voorsprong voor de gasten op het scorebord. Vervolgens werd het duel voor lange tijd onderbroken vanwege hevige regenval. Vlak na de hervatting bepaalde Juraj Kucka de eindstand op 1-3 voor Slowakije.

Spanje

Het was Nolito die Spanje zondag bij de hand nam tegen Bosnië. Na achttien minuten had de aanvaller van Celta de Vigo al twee doelpunten achter zijn naam staan. Bosnië kwam nog terug in de wedstrijd door een treffer van Emir Spahic. Spanje scoorde via Pedro in de laatste minuut de 3-1.

Overige uitslagen

Albanië – Qatar 3-1

Roemenië – Oekraïne 3-4

Turkije -  Montenegro 1-0

Italië – Schotland 1-0

Portugal – Noorwegen nog bezig

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen