Zaakwaarnemer Huntelaar weet niets van vertrek

3 juni 2016, 13:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Volgens het doorgaans goed ingevoerde Bild mag Klaas-Jan Huntelaar deze zomer, ondanks een doorlopend contract tot medio 2017, vertrekken bij Schalke 04. Arnold Oosterveer, de zaakwaarnemer van de 32-jarige aanvaller, weet echter van niets.

"Ik heb daar niets over gehoord van de club", reageert Oosterveer in gesprek met De Telegraaf op het bericht in Bild. Mocht het nieuws in de Duitse krant toch kloppen, dan wordt de kans op een terugkeer van Huntelaar naar Ajax weer groter. De Amsterdammers zien in de oud-speler van Real Madrid en AC Milan de nieuwe spits.

Huntelaar maakte dit seizoen in 31 competitieduels twaalf goals voor Schalke, wat naar verluidt te weinig is volgens de nieuwe technisch directeur Christian Heidel en de nieuwe trainer Markus Weinzierl. Ze zouden voor de toekomst inzetten op Franco Di Santo.

Huntelaar speelde tussen januari 2006 en januari 2009 voor Ajax, waarna hij voor 27 miljoen euro werd verkocht aan Real Madrid. De Spaanse club liet hem binnen een half jaar alweer vertrekken naar AC Milan. Ook daar wist Huntelaar geen vaste waarde te worden, waarop hij medio 2010 naar Schalke vertrok.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen