Brands over vertrek bij NAC: "Wil niet op de bank zitten"

11 juni 2016, 11:45

Kevin Brands zette vrijdag zijn handtekening onder een eenjarig contract bij Go Ahead Eagles, dat de aanvallende middenvelder overneemt van NAC Breda. De 28-jarige speler maakt de stap omdat hij ontevreden was over zijn rol bij de club uit Breda, zo geeft hij te kennen.

In gesprek met BN De Stem geeft de zoon van PSV-directeur Marcel Brands tekst en uitleg. "Het is heel simpel", reageert de aanvallende middenvelder. "Ik ga weg bij NAC, omdat ik wil spelen. Dat lijkt me logisch. Ik ben op een leeftijd gekomen dat ik niet wekelijks op de bank wil zitten. Ik heb er een dubbel gevoel bij omdat ik het ontzettend naar mijn zin had bij de club, maar ik miste het vertrouwen van de technische staf."

Het gebrek aan vertrouwen heeft Brands dus opgebroken. "Als ik was gebleven was ik waarschijnlijk nog minder aan spelen toegekomen. Dat Hans de Koning trainer is bij Go Ahead, speelt voor mij een belangrijke rol. Met hem heb ik bij Volendam een goed seizoen gehad waarin ik 22 keer scoorde. Ik heb prettig met hem samengewerkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen