ADO akkoord met Petrovic: "Draagvlak erg groot"

Ger
17 juni 2016, 16:37

ADO Den Haag heeft overeenstemming bereikt met Zeljko Petrovic. De geboren Montegrijn is aangetrokken als opvolger van de naar Vitesse vertrokken hoofdcoach Henk Fraser. De 50-jarige Petrovic zal maandag de eerste training van ADO leiden.

"Het is een fantastische club die goed bij mij past. Het publiek verwacht strijd en passie op het veld. Iedere wedstrijd met het mes tussen de tanden. Dat zijn waarden die goed bij mij passen", zegt Petrovic op de website van zijn nieuwe werkgever. "Ik heb al veel zin in het seizoen en de eerste training aanstaande maandag."

Algemeen directeur Mattijs Manders is erg verheugd met de komst van Petrovic. "Het draagvlak voor Zeljko is binnen alle geledingen erg groot. Hij heeft een sterke persoonlijkheid die goed aansluit bij de kernwaarden van deze club. Ik heb er dan ook veel vertrouwen in dat we met deze trainer goede resultaten gaan boeken."

Maurice Steijn was ook in beeld bij ADO, maar zijn contract had afgekocht moeten worden bij VVV-Venlo. Petrovic, die als assistent werkte van Dick Advocaat toen die trainer was van het nationale elftal van Servië en het Engelse Sunderland, zat zonder club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen