AZ noemt geen bedrag en weet niets van PSG-interesse

27 juni 2016, 19:50

In het kamp van AZ verbaast men zich over de berichtgeving dat er om de nek van Vincent Janssen en prijskaartje van twaalf, vijftien miljoen euro of twintig miljoen euro zou hangen. Directeur voetbalzaken Max Huiberts vindt het maar onzin.

"Ik lees ook van alles en zie het ene na het andere bedrag de ronde doen. Er zou nu zelfs een bedrag genoemd zijn door mij, maar dat is echt onzin. Ik heb tegen geen enkele krant een bedrag genoemd. Sterker nog, ik heb tegen geen enkele club het bedrag genoemd dat wij voor Vincent willen hebben", zegt Huiberts tegen Voetbal International over de transfersom die verlangd zou worden voor Janssen.

Tottenham Hotspur werd tot dusver als enige concreet met een bieding. "Dat bod hebben we afgewezen en sindsdien hebben we niets meer vernomen van Tottenham. Er is dan ook niet veranderd in de situatie rondom Janssen. Ik las dat Paris Saint-Germain belangstelling zou hebben, maar daar weten wij niets van. PSG heeft zich bij ons niet gemeld. Nee, ze hebben ook niet geïnformeerd", maakt Huiberts duidelijk.

Janssen kroonde zich afgelopen seizoen met 27 doelpunten tot topscorer van de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen