Jeugdproduct Ajax verruilt PEC Zwolle voor FC Oss

28 juni 2016, 18:00

Na een niet al te bevredigend seizoen bij PEC Zwolle en een mislukte uitleenbeurt aan VVV-Venlo heeft Boban Lazic een nieuwe club gevonden om zijn potentieel waar te maken. De 21-jarige aanvaller heeft zich verbonden aan FC Oss. Hij tekent voor één jaar in Brabant, met een optie voor nog een seizoen.

Lazic is een jeugdexponent van Ajax, waar hij met de beloftenploeg in de Jupiler League speelde. In het voorjaar van 2014 koos hij voor een transfer naar Olympiakos, maar in Griekenland werd de aanvaller geplaagd door blessureleed. Hij keerde vorig jaar zomer bij PEC Zwolle terug in Nederland, maar werd na vijf eredivisieduels in de winterstop uitgeleend aan VVV. Daar vertrok hij echter al snel.

"Ik wil een groot compliment maken aan ons team voor het binnenhalen van Boban", zegt Oss-directeur Peter Bijvelds na het binnehalen van de nieuwe aanwinst. "Boban heeft veel kwaliteiten, is explosief en heeft een natuurlijke drang naar het doel. Natuurlijk moet-ie het allemaal nog laten zien, maar ik ben blij dat hij de selectie versterkt in een seizoen waarin we enorm strijdbaar willen zijn vanuit onze underdogpositie. We hebben voor ons niveau een topper in huis gehaald."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen