Stam wil Hollandse School introduceren bij Reading

1 juli 2016, 15:58

Het is inmiddels alweer twee weken geleden dat Reading FC de komst van Jaap Stam aankondigde. Inmiddels is de Nederlander begonnen aan zijn trainersklus bij de Championship-club. Hij heeft zijn eerste week er bijna opzitten. De coach, die afkomstig is van (Jong) Ajax, heeft daar een goed gevoel aan overgehouden.

"Iedereen is blij om weer op het trainingsveld te staan, van de spelers tot de technische staf", zegt Stam op de clubwebsite. "Iedereen kijkt uit naar de toekomst en de start van het seizoen. Het is tot dusver vrij druk geweest. Er wordt veel getelefoneerd en er worden veel vragen gesteld. Het enige waar ik aan denk is het trainen met het team en het toewerken naar het nieuwe seizoen. Tot dusver steekt iedereen veel energie in de trainingen, het ziet er allemaal goed uit."

Stam heeft Andries Ulderink en Said Bakkati opgenomen in zijn technische staf en hoopt zichzelf bij Reading door te kunnen ontwikkelen als coach. "Ik ben niet de oudste, dus ik wil mezelf ook nog volop ontwikkelen. Ik vind het belangrijk om continu in contact te staan met de spelers en ze duidelijk te maken wat ik van ze verwacht in bepaalde situaties. Ik wil voetbal spelen dat gebaseerd is op balbezit, kansen creëren en doelpunten maken. Een aanvallende en attractieve speelstijl, dus. Daar houden de spelers ook van. Hopelijk kunnen we de Hollandse School hier introduceren", aldus Stam. "De kwaliteit is in ieder geval aanwezig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen