Feyenoord gaat weer los: "Werken toe naar PSV"

2 juli 2016, 11:00

De spelers van Feyenoord werken zaterdagmiddag hun eerste oefenduel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen af. Vierdeklasser RKSV Driel is dan de tegenstander van de Rotterdammers, die volgens coach Giovanni van Bronckhorst nu al bezig zijn met de voorbereiding op het duel met PSV op 31 juli.

Die wedstrijd wordt dan gespeeld in het kader van de Johan Cruijff Schaal. "We bouwen de trainingsintensiteit de komende weken steeds verder op en ook in onze oefenwedstrijden zit een opbouw. Zo werken we toe naar het niveau dat we nodig zullen hebben tegen PSV", legt de oefenmeester uit op de website van de club.

De amateurs van RKSV Driel mogen uiteraard geen probleem vormen voor Feyenoord, maar volgens Van Bronckhorst is de oefenwedstrijd toch van waarde. "Ik zie dit duel dan ook als een verlengde van deze week. Op de training hebben we deze week veel partijvormen van elf tegen elf gespeeld, maar het spelen van wedstrijden is toch weer iets anders. Daarin kunnen we de dingen waarop we getraind hebben in de praktijk brengen. Ook kunnen de spelers weer wennen aan elkaar en in het ritme komen. Zo'n eerste oefenwedstrijd is dus erg waardevol."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen