Toch glimlach bij Wales: "Heel trots op iedereen"

7 juli 2016, 00:01   Bijgewerkt: 7 juli 2016, 00:08

Hoewel de wedstrijd tegen Portugal teleurstellend was voor Wales, kan het land uiteraard terugkijken op een geweldig EK in Frankrijk. Dat besef daalde na afloop van de met 2-0 verloren halve finale tegen Portugal ook in bij bondscoach Chris Coleman.

"Ik ben trots op de spelers, de staf, op het hele land", zei de keuzeheer na de verliespartij op de persconferentie. "Onze fans waren elke wedstrijd geweldig. Bovendien hebben we beelden gezien van de gekte in ons land, het is fantastisch. Natuurlijk doet het pijn dat we hebben verloren, de spelers zijn ook teleurgesteld. Maar ik weet zeker dat ze trots zullen zijn als het besef over een paar dagen komt bij de spelers. Als je alles geeft, kun je je na afloop nooit iets verwijten."

Tegen Portugal deed het gemis van Aaron Ramsey zich voelen, zo erkende Coleman ook. "Elk team zou hem missen", zei de coach. "Ik denk dat we wat vermoeid waren vanavond. Mijn spelers balen van het verlies, maar ik kan ze helemaal niets verwijten. Ze hebben namelijk een geweldig toernooi gespeeld."

Coleman kijkt al uit naar het WK in Rusland. "We gaan de kwalificatie in met heel veel honger naar succes. Ik ben zo trots op iedereen waar ik bij Wales mee gewerkt heb. Ik verwacht dat de spelers in Cardiff een geweldig ontvangst zullen krijgen. Dat hebben ze verdiend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen