Fraser: "We moeten nog veel zaken verbeteren"

10 juli 2016, 10:51

Vitesse ging zaterdag in een vriendschappelijke wedstrijd ten onder tegen KV Oostende. De Arnhemmers knokten zich tot twee keer toe terug van een achterstand, maar moest door een doelpunt in de blessuretijd het onderspit delven tegen de Belgische eersteklasser.

Ondanks goals van de Aziaten Kosuke Ota en Yuning Zhang ging Vitesse dus onderuit tegen de Jupiler Pro League-club. "Je ziet ook dat we nog veel zaken moeten verbeteren", sprak trainer Henk Fraser na afloop tegen De Gelderlander. "Ik kijk niet zozeer naar de uitslag. Ik ben vooral blij met het feit dat ik iedereen weer aan het werk heb kunnen zien. Ik heb goede dingen gezien, maar je ziet ook dat we nog veel dingen moeten verbeteren. Dat is denk ik ook logisch in deze fase van het seizoen."

In de slotfase tekende Zhang voor de gelijkmaker tegen de Belgen, maar door een goal van Zarko Tomasevic ging het in de toegevoegde tijd alsnog mis. "Dat blijft frustrerend. Ik vond dat we ons goed terug knokten in de wedstrijd. Het is dan wel vriendschappelijk, maar die goal mag niet meer vallen. Dat soort momenten moeten er straks in de competitie zeker uit", weet Fraser.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen