Jans: "Volledig overklast door een heel goed Southampton"

24 juli 2016, 09:13

PEC Zwolle is tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen hard onderuit gegaan. De Zwollenaren verloren met 4-0 van Southampton. Voornamelijk in de eerste helft was het krachtsverschil tussen de twee ploegen groot te noemen.

Hoofdtrainer Ron Jans baalde van de eerste helft tegen de Premier League-club. "In de eerste helft zijn we volledig overklast door een heel goed Southampton. We hadden veel moeite om de bal in de ploeg te houden. Het duurde allemaal net iets te lang. En voorin zijn we eigenlijk niet of nauwelijks geweest", zo blikt de eindverantwoordelijke terug tegenover RTV Oost.

"In de laatste tien minuten voor rust zag ik dat de kopjes gingen hangen. Daar baal ik dan het meeste van. De gebeurde in Athene, tegen Panathinaikos ook al. Het elftal loopt dan mentaal een beetje leeg. Ik vind dat je dan veel weerbaarder moet zijn. De tweede helft was het een stuk beter, tegen een minder elftal van Southampton dan in de eerste helft."

"We kregen nog wat kansen. Ted van de Pavert schoot van drie meter over voor een leeg doel. Ryan Thomas mist. Nu staat er 4-0 op het scorebord, dat is niet prettig. Vooral de eerste helft was het ontnuchterend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen