Ibrahimovic scoort met halve omhaal bij ManU-debuut

30 juli 2016, 21:41

Zlatan Ibrahimovic had zaterdag aan vier minuten voldoende om zijn eerste indrukwekkende moment in het shirt van Manchester United vast te laten leggen. De Zweedse aanvaller legde in Göteborg met een fraaie goal de basis voor een 5-2 zege van de Engelse club in de oefenwedstrijd tegen Galatasaray.

Ibrahimovic, deze zomer overgenomen van Paris Saint-Germain, bracht Manchester United in zijn debuutwedstrijd in de vierde minuut aan de leiding met een halve omhaal. Toch ging Galatasaray rusten met een 2-1 voorsprong in Zweden. Op aangeven van Wesley Sneijder maakte Sinan Gümüs in de 22ste minuut gelijk, PSV-doelwit Bruma was in de veertigste minuut verantwoordelijk voor de 2-1.

In de tweede helft kantelde Manchester United de score en boekte het met vier goals uiteindelijk toch een ruime zege. Wayne Rooney speelde de hoofdrol in de ommekeer. De Engelsman scoorde in de 55ste minuut de 2-2 en was vier minuten later uit een penalty goed voor de 3-2. Marouane Fellaini en Juan Mata namen respectievelijk de 4-2 en de 5-2 voor hun rekening.

Daley Blind stond in de basis bij Manchester United. Hij werd in de 68ste minuut naar de kant gehaald door manager José Mourinho, die op hetzelfde moment Memphis Depay binnen de lijnen bracht. Ibrahimovic werd na de eerste helft al gewisseld. Sneijder deed 76 minuten mee bij Galatasaray, coach Jan Olde Riekerink hield Ryan Donk op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen