Ibrahimovic kopt United naar eerste prijs van seizoen

Ger
7 augustus 2016, 19:07

Zlatan Ibrahimovic heeft Manchester United op Wembley de eerste prijs van het seizoen geschonken. De 34-jarige Zweed, die deze zomer transfervrij overstapte van Paris Saint-Germain, tekende in het Community Shield-duel met Leicester City voor de beslissende 2-1.

FA Cup-winnaar United, met Daley Blind in de basis, had na ruim een half uur spelen de openingstreffer te pakken. Jesse Lingard rondde een uitstekende solo af. Na de hervatting kwam landskampioen Leicester dankzij Jamie Vardy, de clubtopscorer van het afgelopen seizoen, weer op gelijke hoogte. Ibrahimovic schonk de Mancunians in de 83ste minuut alsnog de overwinning. De oud-Ajacied kopte de bal richting de verre hoek, buiten bereik van keeper Kasper Schmeichel. Via de paal stuiterde het speeltuig over de doellijn.

Manager José Mourinho had bij zijn eerste officiële duel als manager van United geen plaats voor Memphis Depay. De aanvaller mocht niet eens op de bank zitten. Ook verdediger Timothy Fosu-Mensah werd door de Portugese opvolger van de ontslagen Louis van Gaal buiten de wedstrijdselectie gelaten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen