De Boer wil Icardi uit handen van Napoli houden

10 augustus 2016, 14:47

Frank de Boer heeft in zijn eerste dagen als trainer van Internazionale duidelijk gemaakt dat hij Mauro Icardi absoluut niet kwijt wil. De spits wordt al geruime tijd nadrukkelijk genoemd bij Napoli, maar de Nederlandse coach wil hem overtuigen om te blijven. Misschien wordt dat een lastige klus, aangezien Napoli naarstig op zoek is naar een waardig opvolger voor de naar Juventus vertrokken Gonzalo Higuaín.

Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis doet een belofte aan de fans, die noodgedwongen afscheid moesten nemen van topschutter Higuaín. Juventus telde maar liefst 90 miljoen euro neer voor de Argentijnse spits. "We gaan reageren met een grote aankoop", sprak De Laurentiis volgens Italiaanse media tegen een groepje fans. Op de eventuele komst van Icardi wilde de president van de Partenopei niet reageren.

De Boer wil er alles aan doen om Icardi ondanks de Napolitaanse interesse aan boord te houden. "Hij is een zeer belangrijke speler voor ons, aangezien hij de afgelopen twee seizoenen de meeste goals gemaakt heeft. Ik wil hem niet verliezen. Ik heb dat aan de clubleiding duidelijk gemaakt. Ik wil dat hij blijft. Als staf gaan we hem proberen te overtuigen. Icardi bevindt zich op de juiste plaats om zich door te ontwikkelen. Ik kan niet wachten om met hem te werken", aldus De Boer tegen Premium Sport.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen